Liverpool-kampe

Sammenlign priser på fodboldrejser til Liverpool-kampe i 2023/2024.

Liverpool-kampe

Sammenlign priser på fodboldrejser til Liverpool-kampe i 2023/2024.

Ingen kampe pt.

Den ultimative guide til:

Liverpool FC-kampe

I denne guide finder du information omkring alt hvad der er værd at vide om Liverpool-kampe. Lige fra Liverpools kampprogram for 2023/2024, de mest populære Liverpool-kampe, og til hvordan du køber billet til Liverpools hjemmekampe.

Brug denne guide til den optimale live oplevelse på Anfield Road.

Officielle Liverpool-links

Kampprogram 2023/2024: liverpoolfc.com/fixtures
Billetsalg: liverpoolfc.com/tickets
Medlemskab: liverpoolfc.com/membership
Billetpriser 2023/2024: liverpoolfc.com/tickets-prices
VIP-billetter: hospitality.liverpoolfc.com

Liverpool Football Club

Kælenavn: The Reds
Grundlagt: 15. marts 1892
Stadion: Anfield (54.167 tilskuere)
By: Liverpool, England

Liverpool’s kampprogram 2023/2024

Liverpools kampprogram for Premier League bliver offentliggjort hvert år i juni. Du skal dog være opmærksom på at der vil forekomme ændringer på kampdatoerne, når der skal vælges tv-kampe. Udover det kan der også forekomme ændringer i forbindelse med midtuge kampe i Champions League og Europa League. Find det opdaterede og officielle kampprogram for Liverpool FC i sæsonen 2023/2024 her: www.liverpoolfc.com/fixtures.

Der er mange populære opgør på Anfield hvert eneste år. Det er naturligvis altid er stort tilløbsstykke når hold som Arsenal, Chelsea, Manchester City og Tottenham kommer på besøg, men særligt to kampe skiller sig ud. Det er når klubbens allerstørste rivaler kommer på besøg.

Se også denne guide til fodboldrejser til Liverpool FC.

De største Liverpool-kampe

The Merseyside Derby

Lige siden 1962 er der hvert eneste år blevet spillet The Merseyside Derby i den bedste engelske fodboldrække, som er opgøret mellem Liverpool og Everton og det længst kontinuerlige derby i landets bedste række.

Klubberne har mødt hinanden 228 gange i alt og på nuværende tidspunkt fører Liverpool det interne regnskab med 91 sejre mod Evertons 66. På listen over de mest scorende spillere i Merseyside Derbyet, ligger Liverpool-legenden Ian Rush nummer et med 25 mål.

Før i tiden blev opgøret kaldt det venlige derby, fordi mange familier i Liverpool både havde Liverpool- og Evertonfans. Det er stadigvæk meget sjældent at der er voldelige episoder til Merseyside Derbyet.


The Merseyside Derby: Liverpool FC mod Everton FC.

Kampene mod Manchester United

Arvefjendeopgøret mellem Liverpool og Manchester United hører til blandt de allerstørste opgør i fodboldens verden. Ofte sammenlignes det med andre legendariske rivaliseringer som Old Firm i Skotland, El Clássico i Spanien og Superclássico i Argentina. Der er da heller ingen tvivl om at de to hold hører til blandt den absolutte verdenselite. Det er nemlig de to mest vindende engelske hold nogensinde.

Manchester United har vundet 42 store titler, mens Liverpool er lige i hælene på dem med 41. Mens Manchester United kan prale af at have flest engelske titler, så holder Liverpool-fans dog fast i, at deres overtal af europæiske titler betyder at deres klub er den største.

Billetter til Liverpool-kampe

Premier League-kampe

Hvert år er der to store billetsalg, hvor størstedelen af billetterne til Liverpools kampe bliver solgt. Det foregår en uge i juli og en uge i november. I juli bliver der solgt billetter til den første halvdel af Premier League, og i november sælges billetterne til den sidste halvdel (januar til maj). Det er kun muligt for medlemmer af Liverpool FC at købe billetter ved disse udsalg.

Hvis man ikke har mulighed for at købe billet til udsalgene, så må man vente på at resterende billetter bliver frigivet før hver kamp. Seks uger inden kampen får lokale medlemmer endnu en gang mulighed for at købe billlet. Fire uger inden kan personer med adresse i Liverpool købe billet. To uger inden kan alle klubbens medlemmer så få lov til at købe billet til Liverpool-kampen. Til sidst bliver billetsalget åbnet for offentligheden. Dette sker cirka en uge inden kampen, hvis der er flere billetter tilbage. Du skal ikke regne med at der er nogen billetter i åbent salg til de store kampe.

Læs også denne guide til køb af Liverpool-billetter.

Champions League-kampe

Liverpool opererer med et automatisk billetsytem til hjemmekampene i de europæiske cup-turneringer og FA Cuppen. Det er kun muligt for klubbens sæsonkortholdere og medlemmer at tilmelde sig systemet. Man tilmelder sig enten til de europæiske cup-turneringer (Champions League og Europa League), FA Cuppen, eller begge dele.

Billetterne bliver tildelt automatisk og trukket automatisk på ens kreditkort. Man har derfor ingen mulighed for at fravælge kampe. Hvis man returnerer en billet som man er blevet tildelt, så bliver man meldt ud af systemet og vil ikke kun modtage flere billetter den sæson. Man er med i billetsystemet så længe klubben er med i den cup man er tilmeldt, eller indtil man melder sig ud.

Overskydende billetter til Liverpools kampe i Champions League, Europa League og FA Cuppen, bliver sat til salg på samme måde som Premier League.

Pas på falske billetter

Der er desværre en del falske billetter i omløb til Liverpools kampe. Du finder svindlerne på nettet, men også foran stadion til hver kamp. På nettet er det både firmaer og privatpersoner der udgiver sig for at have officielle billetter. Siderne er er ofte på engelsk, så pas ekstra på hvis du køber din billet fra en udenlandsk side.

Der er utallige historier om folk der har købt falske billetter til Liverpools kampe. Klubben er opmærksom på problemet, men har svært ved at stille noget op. De fraråder derfor alle at købe billetter gennem uofficielle salgskanaler. Hvis du skal være sikker på at din billet er ægte, så køb den gennem et dansk rejsebureau, eller via klubbens officielle billetsalg.

Kom til Liverpool-kamp med et rejsebureau

Det er meget svært at skaffe billet til Liverpools kampe på egen hånd, specielt når modstanderen hedder Manchester United, Everton, eller Barcelona. Det smarteste du kan gøre hvis du gerne vil ind og se drømmekampen, er derfor at købe en fodboldrejse. Du er nemlig altid garanteret en billet til Liverpool-kampen, når du køber din fodboldrejse gennem LA Travel. Se også denne guide til en komplet fodboldrejse til Liverpool med fly og hotel.

Vælg pakkerejsen som inkluderer hotelovernatning og billet til Liverpool-kampen, hvis du gerne selv vil stå for flybilletterne. Så har du mulighed for at tilrettelægge fodboldrejsen, hvis du gerne vil opleve Liverpool i nogle flere dage.

Vælg den fulde pakkerejse hvis du gerne vil opnå de største besparelser og ønsker at have alt ordnet for dig. Den komplette fodboldrejse inkluderer både hotelovernatning, flybilletter tur/retur og billet til Liverpool-kampen.

Find fodboldrejser til Liverpool FC i 2023/2024

Kampe på Anfield Road

I september 2016 åbnede den nyrenoverede og udvidede hovedtribune på Anfield. Med 8.000 nye sæder tilføjet til tribunen, betyder det at der nu kan være 54.074 tilskuere til Liverpools kampe.

Der er planer om også at udvide Anfield Road-tribunen, så den samlede kapacitet på stadion kommer op på 59.000 pladser. Dette vil gøre Anfield til det 6. største fodboldstadion i England, næstefter Wembley, Old Trafford, London Stadium, Emirates, og Tottenhams nye stadion som er under opbygning.

Her ligger Anfield Road

Liverpool Football Club

Kælenavn: The Reds
Grundlagt: 15. marts 1892
Stadion: Anfield (54.167 tilskuere)
By: Liverpool, England