Liverpool-billetter

Liverpool-billetter

Guide til Liverpool-billetter i 2022/2023: Sådan køber du Liverpool-billetter og kommer til live fodbold på Anfield Road.

Alle der elsker fodbold bør minimum én gang i deres liv forkæle sig selv med en fodboldrejse til Anfield Road for at overvære Liverpool FC. Her kan man stadig opleve ægte engelsk atmosfære med sang, nerve og intensitet.

Hvis du kunne tænke dig at opleve en fodboldkamp på Anfield, så er denne guide helt essentiel. Her finder du information om alt hvad der er værd at vide om billetter til Liverpool. Du kan blandt andet læse om det officielle billetsalg, VIP-billetter, og pakkerejser gennem rejsebureau.

Fodboldrejser til Liverpool FC med LA Travel

LA Travel er et af Danmarks største og mest populære rejsebureauer inden for fodboldrejser og ratet med topkarakteren 4,8 og fem stjerner på Trustpilot. Herunder finder du fodboldrejser inkl. kampbillet med LA Travel (ved køb åbnes et nyt vindue).

4. oktober 2022
Liverpool - Rangers FC
Champions League
kr.3495
Billet + hotel (1 nat)
9. oktober 2022
Arsenal - Liverpool
Premier League
kr.7995
Billet + hotel (2 nætter)
16. oktober 2022
Liverpool - Manchester City
Premier League
kr.12995
Billet + hotel (2 nætter)
19. oktober 2022
Liverpool - West Ham
Premier League
kr.5595
Billet + hotel (2 nætter)
29. oktober 2022
Liverpool - Leeds
Premier League
kr.6195
Billet + hotel (2 nætter)
1. november 2022
Liverpool - SSC Napoli
Champions League
kr.3495
Billet + hotel (1 nat)
6. november 2022
Tottenham - Liverpool
Premier League
kr.2795
Billet + hotel (2 nætter)
9. november 2022
Liverpool - Derby County FC
Carabao Cup
kr.1295
Billet + hotel (1 nat)
12. november 2022
Liverpool - Southampton
Premier League
kr.7995
Billet + hotel (3 nætter)
31. december 2022
Liverpool - Leicester
Premier League
kr.4495
Billet + hotel (2 nætter)
21. januar 2023
Liverpool - Chelsea
Premier League
kr.6295
Billet + hotel (2 nætter)
11. februar 2023
Liverpool - Everton
Premier League
kr.7495
Billet + hotel (2 nætter)
18. februar 2023
Newcastle - Liverpool
Premier League
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
25. februar 2023
Crystal Palace - Liverpool
Premier League
kr.3295
Billet + hotel (2 nætter)
4. marts 2023
Liverpool - Manchester United
Premier League
kr.8995
Billet + hotel (2 nætter)
18. marts 2023
Liverpool - Fulham
Premier League
kr.4995
Billet + hotel (2 nætter)
1. april 2023
Manchester City - Liverpool
Premier League
kr.8695
Billet + hotel (2 nætter)
8. april 2023
Liverpool - Arsenal
Premier League
kr.8495
Billet + hotel (2 nætter)
15. april 2023
Leeds - Liverpool
Premier League
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
22. april 2023
Liverpool - Nottingham Forest
Premier League
kr.4995
Billet + hotel (2 nætter)
25. april 2023
West Ham - Liverpool
Premier League
kr.3295
Billet + hotel (2 nætter)
29. april 2023
Liverpool - Tottenham
Premier League
kr.8495
Billet + hotel (2 nætter)
6. maj 2023
Liverpool - Brentford
Premier League
kr.6495
Billet + hotel (2 nætter)
20. maj 2023
Liverpool - Aston Villa
Premier League
kr.7995
Billet + hotel (2 nætter)

Liverpool-billetter

Billetter til Liverpool bliver sat til salg over flere omgange og der gælder forskellige vilkår og fordele for medlemmer og ikke-medlemmer. Det første man derfor bør gøre, hvis man vil skaffe Liverpool billetter selv, er at købe medlemskab til klubben. Læs mere om hvordan du bliver medlem og køber Liverpool billetter i denne guide.

Hvor kan du købe Liverpool-billetter?

Det officielle billetsalg til Liverpools kampe foregår gennem klubbens hjemmeside www.liverpoolfc.com. Det er vigtigt at pointere at der er stor efterspørgsel på Liverpool billetter. Det betyder at det langt fra er til alle kampe man kan købe billet, også selvom man er medlem.

Kampbilletterne bliver sat til salg i forskellige stadier med forkøbsret til klubbens medlemmer. Du kan læse mere om de specifikke perioder for billetsalgene senere i denne guide. Hvis du skal gøre dig forhåbning om at købe en Liverpool billet, så er det næsten en nødvendighed at du bliver medlem af klubben. Til de fleste kampe er der nemlig udsolgt før det åbne billetsalg.

Liverpool sælger to typer medlemskaber til klubben som giver forkøbsret på billetter. Det er et ‘light medlemskab’ som koster £27, og et ‘fuldt medlemskab’ til £40. I forhold til forkøbsretten er der ingen forskel mellem de to medlemskaber. De har begge samme rettigheder. Det fulde medlemskab giver nogle ekstra rabatter på merchandize og du får en velkomstpakke med i prisen.

Billetpriser til Liverpool-kampe

Modsat mange andre fodboldklubber i England og Europa, så opererer Liverpool ikke med forskellige kampkategorier. Der gælder derfor følgende billetpriser til alle hjemmekampe i både Premier League og Champions League (gruppespil og knockout):

Hovedtribune (langside): £46 – £59
Kenny Dalglish Tribune (modsatte langside): £53 – £57
The Kop (stemningstribune, bag mål): £37 – £43
Anfield Road Tribune (bag mål): £46 – £53

På klubbens hjemmesider er der listet en pris på £9 for en plads på øvre hovedtribune. Denne pris er udelukkende for lokale Liverpool fans og er altså ikke relevant for dig. Det er et tiltag klubben har lavet for at få flere lokale supportere på stadion.

VIP-billetter til Liverpool

Hvis pengepungen er i orden kan du købe VIP-billetter til Liverpool. Efterspørgslen på VIP-billetter (match hospitality) er ikke nær så stor som på normale Liverpool billetter, så der er bedre chance for at få billet.

Det er værd at bemærke at priserne på VIP-billetter til Liverpool er opdelt i kampkategorierne guld, sølv og bronze. Der er ligeledes forskellige VIP-lounges som både ligger på stadion og et stykke derfra. Priserne for VIP-billetter er som følger:

Guld: £220 – £604 + VAT
Sølv: £145 – £351 + VAT
Bronze: £135 – £274 + VAT

Hvornår starter billetsalget?

Liverpool har to store halvårlige billetsalg hvor størstedelen af kampbilletterne bliver solgt. Dette billetsalg er kun tilgængeligt for klubbens medlemmer. Salgene foregår i juli og i november. I juli sælges billetter til den første halvdel af Premier League-sæsonen (indtil januar), og i november sælges billetter til den anden halvdel af sæsonen (januar til maj).

Når du ikke at købe billet i disse perioder, så må du vente på at billetsalget bliver åbnet for hver enkelt kamp. Cirka to uger inden hver kamp bliver resterende billetter frigivet til salg for klubbens medlemmer endnu en gang. Først derefter bliver billetter udbudt i åbent salg, hvis der altså er flere tilbage. Det åbne salg starter cirka en uge inden kampen.

Køb Liverpool-billetter gennem et rejsebureau

Det kan være sjovt at lave sin egen fodboldrejse, men det kræver meget arbejde og man risikerer at løbe panden mod muren når man skal købe kampbillet. Den nemmeste løsning på dette problem er at købe en fodboldrejse gennem et rejsebureau.

Du er altid garanteret en kampbillet når du køber din fodboldrejse af et dansk rejsebureau. Dette er klart den største fordel ved at overlade planlægningen af din fodboldrejse til de professionelle. Du kan stadig være med til selv at arrangere en del af rejsen, alt efter hvilken pakkerejse du vælger.

Hvis du gerne vil bestemme dine flytider, så kan du vælge pakkeløsningen med kampbillet og hotelovernatning. Det giver dig mulighed for tilrettelægge fodboldrejsen så den passer alle dine behov. Du kan også vælge at overlade alt til rejsebureauet og købe den fulde fodboldrejse. Denne løsning inkluderer kampbillet, hotelovernatning og flybillet. Du har mulighed for at flyve fra enten Kastrup, Aarhus eller Billund. Vælger du den fulde pakkerejse, så behøver du ikke tænke på noget som helst. Alt er ordnet for dig og du kan blot nyde fodboldrejsen i fulde drag.

Champions League / Europa League-billetter

Priserne på Liverpool billetter til Champions League er de samme som til Premier League, men der gælder nogle andre betingelser for billetsalget.

Ved begyndelsen af sæsonen kan man kan tilmelde sig en ordning, der automatisk tildeler kampbilletter til hjemmekampene i Champions League og Europa League. Du kan ikke fra- og tilvælge hvilke kampe du ønsker at se, og pengene bliver trukket automatisk på dit kreditkort. Hvis du returnerer en tildelt billet bliver du meldt ud af ordningen. Man er tilmeldt ordningen så længe klubben er med i turneringen.

Ordningen bliver først tilbudt til sæsonkortholdere og dernæst til klubbens medlemmer. Der er ligeledes ekstra tilmeldingsperioder. Eventuelt overskydende billetter bliver udbudt i åbent salg.

Pas på falske Liverpool-billetter

Der findes mange hjemmesider på nettet der tilbyder billige Liverpool billetter, og som garanterer plads på stadion til alle Liverpool kampe. Disse hjemmesider er ofte udenlandske og flere af dem har særdeles blakkede ry.

Det kan på ingen måde anbefales at købe billetter gennem disse uofficielle salgskanaler. Du har ingen garanti for at din billet er ægte, og klubben hjælper dig ikke hvis du har købt en falsk billet.

Billetter til Anfield Road-tour

Det er ikke kun på kampdagen at du kan og bør besøge Anfield Road. Når der ikke spilles kamp kan du tage på stadion tour, hvilket bestemt også er en kæmpe oplevelse. Her kan du få et indblik i klubben bag kulissen, og du kan komme så tæt på banen af du kan røre ved spillerbænken og snuse til græsplænen. Stadion-tours starter på £20 for voksne og £12 for børn.