Liverpool FC-billetter

Sammenlign priser på billetter til Liverpool FC i 2023/2024.

Liverpool FC-billetter

Sammenlign priser på billetter til Liverpool FC i 2023/2024.

Fodboldrejser.dk
LA Travel
Olkaexpress.dk
Liverpool – Manchester City
10. marts 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Liverpool – Sparta Prag
14. marts 2024 | Europa League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Manchester United – Liverpool
17. marts 2024 | FA Cup
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Liverpool – Brighton
31. marts 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Liverpool – Sheffield United
4. april 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Manchester United – Liverpool
7. april 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Liverpool – Crystal Palace
14. april 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Fulham – Liverpool
20. april 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
West Ham – Liverpool
27. april 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Liverpool – Tottenham
4. maj 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Aston Villa – Liverpool
11. maj 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Liverpool – Wolverhampton
19. maj 2024 | Premier League
Fodboldrejser.dk
+ +
+ +
LA Travel
+
+
Olkaexpress.dk
Den ultimative guide til:

Liverpool FC-billetter

Billetter til Liverpool FC bliver sat til salg over flere omgange og der gælder forskellige vilkår og fordele for medlemmer og ikke-medlemmer. Det første man derfor bør gøre, hvis man vil skaffe fodboldbilletter til Liverpool selv, er at købe medlemskab til klubben.

Læs mere om hvordan du bliver medlem og køber Liverpool-billetter i denne guide.

Officielle Liverpool-links

Billetsalg: liverpoolfc.com/tickets
Medlemskab: liverpoolfc.com/membership
Billetpriser 2023/2024: liverpoolfc.com/tickets-prices
VIP-billetter: hospitality.liverpoolfc.com
Billetter til CL/EL: liverpoolfc.com/european-match

Liverpool Football Club

Kælenavn: The Reds
Grundlagt: 15. marts 1892
Stadion: Anfield (54.167 tilskuere)
By: Liverpool, England

Hvor køber man Liverpool-billetter?

Det officielle billetsalg til Liverpools kampe foregår gennem klubbens hjemmeside www.liverpoolfc.com. Det er vigtigt at pointere at der er stor efterspørgsel på Liverpool billetter. Det betyder at det langt fra er til alle kampe man kan købe billet, også selvom man er medlem.

Kampbilletterne bliver sat til salg i forskellige stadier med forkøbsret til klubbens medlemmer. Du kan læse mere om de specifikke perioder for billetsalgene senere i denne guide. Hvis du skal gøre dig forhåbning om at købe en Liverpool billet, så er det næsten en nødvendighed at du bliver medlem af klubben. Til de fleste kampe er der nemlig udsolgt før det åbne billetsalg.

Liverpool sælger to typer medlemskaber til klubben som giver forkøbsret på billetter. Det er et ‘light medlemskab’ som koster £27, og et ‘fuldt medlemskab’ til £40. I forhold til forkøbsretten er der ingen forskel mellem de to medlemskaber. De har begge samme rettigheder. Det fulde medlemskab giver nogle ekstra rabatter på merchandize og du får en velkomstpakke med i prisen.

Hvad koster billetter til Liverpool?

Modsat mange andre fodboldklubber i England og Europa, så opererer Liverpool ikke med forskellige kampkategorier. Der gælder derfor følgende billetpriser til alle hjemmekampe i både Premier League og Champions League (gruppespil og knockout):

Officielle billetpriser for 2023/2024

Hovedtribune (langside): £46 – £59
Kenny Dalglish Tribune (modsatte langside): £53 – £57
The Kop (stemningstribune, bag mål): £37 – £43
Anfield Road Tribune (bag mål): £46 – £53

På klubbens hjemmeside er der listet en pris på £9 for en plads på øvre hovedtribune. Denne pris er udelukkende for lokale Liverpool fans og er altså ikke relevant for dig. Det er et tiltag klubben har lavet for at få flere lokale supportere på stadion.

VIP-billetter

Hvis pengepungen er i orden kan du købe VIP-billetter til Liverpool. Efterspørgslen på VIP-billetter (match hospitality) er ikke nær så stor som på normale Liverpool billetter, så der er bedre chance for at få billet.

Det er værd at bemærke at priserne på VIP-billetter til Liverpool er opdelt i kampkategorierne guld, sølv og bronze. Der er ligeledes forskellige VIP-lounges som både ligger på stadion og et stykke derfra. Priserne for VIP-billetter er som følger:

Guld: £220 – £604
Sølv: £145 – £351
Bronze: £135 – £274

Hvornår starter billetsalget?

Liverpool har to store halvårlige billetsalg hvor størstedelen af kampbilletterne bliver solgt. Dette billetsalg er kun tilgængeligt for klubbens medlemmer. Salgene foregår i juli og i november. I juli sælges billetter til den første halvdel af Premier League-sæsonen (indtil januar), og i november sælges billetter til den anden halvdel af sæsonen (januar til maj).

Når du ikke at købe billet i disse perioder, så må du vente på at billetsalget bliver åbnet for hver enkelt kamp. Cirka to uger inden hver kamp bliver resterende billetter frigivet til salg for klubbens medlemmer endnu en gang. Først derefter bliver billetter udbudt i åbent salg, hvis der altså er flere tilbage. Det åbne salg starter cirka en uge inden kampen.

Billetter til Champions League

Priserne på Liverpool billetter til Champions League er de samme som til Premier League, men der gælder nogle andre betingelser for billetsalget.

Ved begyndelsen af sæsonen kan man kan tilmelde sig en ordning, der automatisk tildeler kampbilletter til hjemmekampene i Champions League og Europa League. Du kan ikke fra- og tilvælge hvilke kampe du ønsker at se, og pengene bliver trukket automatisk på dit kreditkort. Hvis du returnerer en tildelt billet bliver du meldt ud af ordningen. Man er tilmeldt ordningen så længe klubben er med i turneringen.

Ordningen bliver først tilbudt til sæsonkortholdere og dernæst til klubbens medlemmer. Der er ligeledes ekstra tilmeldingsperioder. Eventuelt overskydende billetter bliver udbudt i åbent salg.


Liverpool-Chelsea i Champions League-finalen 2008.

Køb Liverpool-billetter gennem et rejsebureau

Det kan være sjovt at lave sin egen fodboldrejse, men det kræver meget arbejde og man risikerer at løbe panden mod muren når man skal købe kampbillet. Den nemmeste løsning på dette problem er at købe en fodboldrejse gennem et rejsebureau.

Du er altid garanteret en kampbillet når du køber fodboldrejser til Liverpool gennem LA Travel. Dette er klart den største fordel ved at overlade planlægningen af din fodboldrejse til de professionelle. Du kan stadig være med til selv at arrangere en del af rejsen, alt efter hvilken pakkerejse du vælger.

Hvis du gerne vil bestemme dine flytider, så kan du vælge pakkeløsningen med kampbillet og hotelovernatning. Det giver dig mulighed for tilrettelægge fodboldrejsen så den passer alle dine behov. Du kan også vælge at overlade alt til rejsebureauet og købe den fulde fodboldrejse. Denne løsning inkluderer kampbillet, hotelovernatning og flybillet – og er altså en komplet fodboldrejse til Liverpool med fly og hotel, hvor du ikke behøver tænkte på noget. Du har mulighed for at flyve fra enten Kastrup, Aarhus eller Billund. Vælger du den fulde pakkerejse. Alt er ordnet for dig og du kan blot nyde fodboldrejsen i fulde drag.

Find fodboldrejser til Liverpool FC med LA Travel i 2023/2024

Pas på falske Liverpool-billetter

Der findes mange uofficielle salgskanaler på internettet som tilbyder fodboldbilletter til Liverpool. Som oftest er disse hjemmesider på engelsk, og det er både privatpersoner og firmaer der udgiver sig for at være officielle sælgere.


En ægte Liverpool-billet fra 2020.

Det kan ikke anbefales at benytte disse hjemmesider. Der er desværre mange falske fodboldbilletter i omløb til Liverpools kampe, og der er utallige historier om folk der er blevet snydt på nettet. Klubben fraråder også på sin egen hjemmeside, at man benytter sig af det sorte marked for at købe sin Liverpool billet. Der er ingen hjælp at hente, hvis du bliver afvist fordi din billet er falsk.

Gør dig selv en kæmpe tjeneste og undgå at blive snydt. Køb i stedet din fodboldbillet gennem et rejsebureau, hvis du ikke kan få billetter direkte via den officielle hjemmeside.

Billetter til Anfield Road-tour


Besøg Liverpools omklædningsrum på en Anfield Road-tour.

Det er ikke kun på kampdagen at du kan og bør besøge Anfield Road. Når der ikke spilles kamp kan du tage på stadion tour, hvilket bestemt også er en kæmpe oplevelse. Her kan du få et indblik i klubben bag kulissen, og du kan komme så tæt på banen af du kan røre ved spillerbænken og snuse til græsplænen.

Stadion-tours starter på £20 for voksne og £12 for børn.

Stadion-tour og LFC-museum: stadiumtours.liverpoolfc.com

Her ligger Anfield Road

Liverpool Football Club

Kælenavn: The Reds
Grundlagt: 15. marts 1892
Stadion: Anfield (54.167 tilskuere)
By: Liverpool, England