Guide til fodboldbilletter: Sådan får du fodboldbilletter til Liverpool FC og kommer til live fodbold på det legendariske Anfield Road.

Fodboldbilletter til Liverpool FC er særdeles eftertragtede. Det er meget populært at se fodbold i Liverpool, hvilket betyder at efterspørgslen på fodboldbilletter langt overstiger antallet af tilskuerpladser på Anfield Road.

I denne guide kan du læse om alt hvad der er værd at vide om fodboldbilletter til Liverpool. Du får gode råd til hvordan du selv skaffer fodboldbilletter, men også hvilke salgskanaler du bør holde dig fra. Sortbørsmarkedet for fodboldbilletter er nemlig en jungle af både gode, dårlige og ligefrem svindlende sælgere. Brug denne guide til at hjælpe dig igennem junglen, så du kan få en uforglemmelig aften på Anfield.

Sådan køber du fodboldbilletter til Liverpool FC

Det officielle salg af fodboldbilletter til Liverpool foregår på www.liverpoolfc.com/tickets. Fodboldbilletter til Liverpool bliver sat til salg over flere omgange. Hvis du skal gøre dig nogen som helst forhåbning om at skaffe en billet på egen hånd, så er du nødt til at blive medlem af klubben.

Sådan bliver du medlem af Liverpool FC

Ligesom med det officielle billetsalg, så køber du også medlemskab til Liverpool FC på www.liverpoolfc.com/membership. Der er to medlemskaber som er relevante for dig der ønsker forkøbsret på fodboldbilletter. Det er ‘full membership’ og ‘light membership’. De koster henholdsvis 40 og 27 britiske pund.

De to medlemskaber har nøjagtig samme rettigheder når det kommer til forkøbsretten. Det er de samme antal fodboldbilletter der bliver udbudt til de to typer medlemmer, og man får mulighed for at købe billetterne på samme tidspunkt.

Sådan foregår salget af Premier League fodboldbilletter til Liverpool

Der er to store halvårlige salg af fodboldbilletter, som foregår i juli og november måned. I juli sælges billetterne til den første halvdel af Premier League (indtil januar). I november sælges billetterne til den sidste halvdel af sæsonen (januar til maj).

Det er kun klubbens medlemmer der har mulighed for at købe fodboldbilletter gennem disse to udsalg. Det er derfor det er en kæmpe fordel at købe et medlemskab. Langt størstedelen af alle fodboldbilletterne til Liverpool bliver nemlig solgt i de to salgsperioder.

Er du ikke medlem, så bliver du nødt til at vente på at eventuelle resterende billetter bliver frigivet. Først bliver billetterne dog udbudt endnu en gang til klubbens medlemmer. Cirka seks uger inden kampen bliver lokale medlemmer tilbudt at købe resterende billetter. Fire uger inden kampen får lokale fans mulighed for at købe fodboldbilletterne. Dette kræver at man har en postadresse i Liverpool. To uger inden får alle medlemmer så endnu en gang lov til at erhverve sig de eftertragtede billetter. Først en uge inden kampen bliver overskydende billetter sat til salg for offentligheden. Dette er dog kun hvis der er flere billetter tilbage, hvilket der er god chance for at der ikke er. Til de store kampe er det helt udelukket.

Sådan foregår salget af Champions League fodboldbilletter til Liverpool

Billetsalget til både Champions League og FA Cuppen foregår på en anden måde. Der skal man ved starten af sæsonen tilmelde sig et automatisk billetsystem. Fodboldbilletterne bliver derefter tildelt vilkårligt, hvilket betyder at du ikke kan vælge hvilke kampe du ønsker at se. Det er kun sæsonkortholdere og medlemmer der kan tilmelde sig.

Du registrerer dit kreditkort når du tilmelder dig systemet, så billetten bliver trukket automatisk på dit kort. Hvis du ønsker at returnere en billet som du er blevet tildelt, så bliver du meldt af systemet. Du er med i billetsystemet så længe klubben er med i turneringen, eller indtil du melder dig ud.

Ligesom med Premier League billetterne må ikke medlemmer vente på at overskydende billetter bliver frigivet. Chancen for at det sker er endnu mindre end til Premier League kampene.

Priserne på fodboldbilletter til Liverpool

Liverpool opererer ikke længere med kampkategorier på deres almindelige fodboldbilletter. Priserne er derfor ens til alle hjemmekampe i Premier League og Champions League (både gruppespil og knockout). Det er kun på deres VIP-billetter at de stadig har bronze-, sølv- og guldpakker. Til hjemmekampe i FA Cuppen er priserne dog fastsat efter hvilken division modstanderen ligger i.

Priserne for Premier League og Champions League fodboldbilletter:
Hovedtribune (langside): £46 – £59
Kenny Dalglish Tribune (modsatte langside): £53 – £57
The Kop (stemningstribune, bag mål): £37 – £43
Anfield Road Tribune (bag mål): £46 – £53

Priserne for FA Cup fodboldbilletter (Premier League-modstander):
Hovedtribune (langside): £46 – £59
Kenny Dalglish Tribune (modsatte langside): £53 – £57
The Kop (stemningstribune, bag mål): £37 – £43
Anfield Road Tribune (bag mål): £37 – £43

Priserne for FA Cup fodboldbilletter (Championship-modstander):
Hovedtribune (langside): £29 – £35
Kenny Dalglish Tribune (modsatte langside): £32 – £34
The Kop (stemningstribune, bag mål): £25 – £28
Anfield Road Tribune (bag mål): £25 – £28

Priserne for FA Cup fodboldbilletter (League 1-modstander):
Hovedtribune (langside): £24 – £30
Kenny Dalglish Tribune (modsatte langside): £27 – £29
The Kop (stemningstribune, bag mål): £16 – £22
Anfield Road Tribune (bag mål): £16 – £22

Priserne for FA Cup fodboldbilletter (League 2-modstander eller lavere):
Hovedtribune (langside): £19 – £25
Kenny Dalglish Tribune (modsatte langside): £22 – £24
The Kop (stemningstribune, bag mål): £15 – £18
Anfield Road Tribune (bag mål): £15 – £18

Priserne for VIP-billetter:
Guld: £220 – £604 + VAT
Sølv: £145 – £351 + VAT
Bronze: £135 – £274 + VAT

*Guld: Manchester United, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Everton, Brighton & Hove Albion
*Sølv: Southampton, West Ham, West Bromwich, Stoke, Leicester, Bournemouth, Watford, Crystal Palace, Newcastle, Swansea
*Bronze: Huddersfield, Burnley

Pas på falske fodboldbilletter

Der findes mange uofficielle salgskanaler på internettet som tilbyder fodboldbilletter til Liverpool.
Som oftest er disse hjemmesider på engelsk, og det er både privatpersoner og firmaer der udgiver sig for at være officielle sælgere.

Det kan ikke anbefales at benytte disse hjemmesider. Der er desværre mange falske fodboldbilletter i omløb til Liverpools kampe, og der er utallige historier om folk der er blevet snydt på nettet. Klubben fraråder også på sin egen hjemmeside, at man benytter sig af det sorte marked for at købe sin Liverpool billet. Der er ingen hjælp at hente, hvis du bliver afvist fordi din billet er falsk.

Gør dig selv en kæmpe tjeneste og undgå at blive snydt. Køb i stedet din fodboldbillet gennem et rejsebureau.

Fodboldbilletter til Liverpool er altid inkluderet i fodboldrejsen

Slip for alt besværet og køb en fodboldrejse gennem et rejsebureau. Når du køber en fodboldrejse til Liverpool af et dansk rejsebureau, så er du altid garanteret billet til stadion. Det er den nemmeste og sikreste måde at skaffe fodboldbilletter til Liverpool på.

Du kan vælge forskellige pakkeløsninger når du køber din fodboldrejse. Du kan vælge selv at arrangere flyveturen og købe en pakkerejse der inkluderer kampbillet og hotelovernatning. Det giver dig lidt ekstra fleksibilitet, hvis du eksempelvis har lyst til at opleve Liverpool i flere dage.

Den mest populære løsning er dog at købe den fulde fodboldrejse. Den inkluderer nemlig både kampbillet, hotelovernatning og fly tur/retur fra Danmark. Du kan vælge enten at flyve fra Kastrup, Billund eller Aarhus. Med den komplette pakkerejse skal du ikke tænke på noget selv, andet end at nyde din fantastiske fodboldtur til Liverpool.